Kiscsoportos edzések

 

Kiscsoportos edzések alkalmával 2-3 főnek tartok foglalkozásokat heti 2-3 alkalommal, egy erre kialakított külön teremben. Az edzésprogramok a célodhoz/céljaidhoz igazodnak, legyen az akár fogyás, akár izom építés, erő növelés, vagy általános állóképesség javítása.

 

Az első alkalommal elvégzünk egy funkcionális mozgásminta szűrést, amely megmutatja, hogy milyen mozgásmintákkal rendelkezel, mennyire vagy terhelhető, és hogy esetleg min kell javítani ahhoz, hogy elkerüljük a sérüléseket. Ugyanakkor lemérjük a főbb adatokat (test súly, testzsírszázalék, derék és csípő méretek, stb), hogy az eredmény összehasonlítható legyen a későbbiekben.

 

Megtanítom neked a gyakorlatok szabályos végrahajtását, amellyel a legnagyobb hatékonyságot tudod elérni, a megsérülés legkisebb kockázata mellett.

 

A kiscsoportos edzés neked való, ha

  • konkrét célod van (fogyás, izom növelés, formába hozás vagy formában tartás)

  • ezt a célt gyorsabban szeretnéd elérni,

  • nem szereted a nagy csoportokat,

  • félsz attól, hogy "mit fognak mondani mások a teremben" vagy hogy "nagyon bénanak fogok tünni előttük"

  • a csoportos edzés időpontja nem felel meg neked (kedd-csütörtök 19:00),

  • igényelsz egy olyan edzőt, aki felügyeli az edzést és a teljesítményedet,

  • ha 1-2 baráttal közösen vágnátok bele

 

Az edzések során az alábbi eszközöket használjuk a célok eléréséhez:

Kettlebell edzés

 

A súlyzós edzéseket kettlebellekkel végezzük. A kettlebell az erő növelésére, az izomtömeg növelésére és a zsírréteg csökkentésére egyaránt alkalmas.

 

Legyen a testét edzeni akaró átlagember, elit sportoló vagy különleges egységnél szolgáló katona, egy biztos, hogy a Hard Style rendszer a lehető legjobb alapot nyújtja a használójának. Miért? A közel 500 gyakorlat elegendő muníciót ad arra, hogy a felkészítést végző edző bármely sportág esetén a lehető legjobb támogató gyakorlatot vesse be.

 

És akkor még nem beszétünk az SFG módszertan rehabilitációs vagy prehabilitációs aspektusairól.

Szuszpenziós edzés

 

Szuszpenziós eszközöknek hívjuk a felfüggesztési ponttal rendelkező eszközöket. Ilyen a TRX, GymRing, BodyRope. A felfüggesztésnek köszönehetően egy instabil helyzet alakul ki, így a gyakorlatok végrehajtása nagyobb erőfeszítést kíván (főleg a törzsizmok részéről).

 

A nehézségi fok a test dőlési szögével váltzotatható, így kezdőknek és haladóknak is kiválló kondícionáló eszköz.

 

Saját testsúlyos edzés

 

 

A salyát testsúlyos edzés elengedhetetlen része az edzésnek, ugyanis a hétköznapjaidat általában nem nagy súlyok emelgetésével töltöd, hanem a saját súlyod mozgatásával.

 

Másrészről, ha olyan helyre kerülsz (nyaralás, üzleti út), ahol nem jutsz hozzá vasakhoz, vagy másmilyen eszközhöz, akkor ez mindig kéznél van.

 

Megtanulhatod, hogy hogyan és milyen gyakorlatok segítségével használd hatékonyan a sajáttestsúlyos gyakorlatokat, úgy mint a fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, vagy a földön való mászás, gurulás, átfordulás.

KETTLEBELL EDZÉS IDÖPONTOK

Kövess minket a Facebook-on

  • w-googleplus
  • w-tbird
  • w-facebook
BARANTA  EDZÉS IDÖPONTOK
Az edzés  helyszín és időpontok  a facebook oldalunkon találhatóak!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now